Erasmus Projeleri kapsamında CRITICAL INTERNET USAGE projemiz kabul edildi.

 

    Nazilli Hayat Boyu Öğrenme Derneği AB projeleri kapsamında 2020 çağrı döneminde yapmış olduğumuz başvurunun Ulusal Ajans tarafından desteklenmesi ile beraber proje faaliyetlerine başlamıştır. Projeyi, Polonyadan Fundacja Pro Scientia Publica kurumunun koordinatörlüğünde; Türkiyeden Nazilli Hayat Boyu Öğrenme Derneği ve İngiltereden Kairos Europe Ltd. kurumlarının katılımları ile yürütülmektedir. Projemiz 1 Aralık 2020den başlayıp 30 Kasım 2022ye kadar devam etmesi planlanmaktadır.

 

Projemizin amacı; Siber güvenlik, eleştirel düşünmeyle başlar. Bu nedenle crITic - Kritik İnternet kullanımı internet kullanıcılarının özgüvenlerini artırmak ve karşılaşabilecekleri riskler konusundaki farkındalıklarını ortaya çıkartmaktır. Projemizi diğer projelerden farklı kılan en önemli özelliği, inovatif bir yapıya sahip olması, proje kapsamında oluşturulacak olan uygulama ile (toolkit), potansiyel katılımcılar tarafından bilginin öğrenilmesi ve özümsenmesi sağlanacaktır. Projemizde yaratıcılık ve hafıza eğitimi metotları uygulanarak, katılımcıların üzerinde siber tuzaklardan nasıl korunmaları gerektiği hakkında bilinçlendirmeye yönelik eğitimler verilmesi planlanmaktadır. Ayrıca, proje kapsamında oluşturulacak olan toolkit uygulaması sayesinde, katılımcıların eğitim setinde yer alan etkileşimli bölümler ile farklı senaryolarla eleştirel düşünmeleri amaçlanmaktadır.


Geri Dön

 
BAĞLANTILAR

Kurumsal Yapı

Faaliyetler

Kurullar

Galeri
Duyurular
Aydın

İletişim
İLETİŞİM BİLGİLERİ
ADRES: Yeni, 78/1. Sk. No:21, Güney Apt. 09800 Nazilli AYDIN
TELEFON:0505 305 77 28
FAX:0530 312 21 58
E-POSTA:bilgi@nazhayat.org
 

" Ülkemizin sosyal, kültürel, ekonomik, teknolojik, inovatif ve AR-GE faaliyetlerini destekleyerek kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla kurulmuş bir dernektir. "

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler Nazilli Hayat Boyu Öğrenme Derneğine aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.